SOS megvan szervezve a nyaralásunk, de nekem barna folyásom van (? )
Valoszinuleg szuz vagy meg es ezer megy nehezen.
En se tudtam feltenni meg nem vesztettem el.
Szoval lehet te is ilyen "szerencses vag":(
A folyasoddal viszont tenyleg nogyogyaszhoz kell menni mert ez nem normalis.
Valoszinuleg valamj fertozes..
Nekem mensi utan szokott par napig.
Hormonzavar. Azért barnázol folyamatosan. Ami a korodban még önmagában nem gond...idővel normalizálódhat a hormonrendszer...de orvoshoz mindenképpen el kell menned. Lehet, hogy most még nem is kapnál rá semmi bogyót...de lehet, hogy igen. Attól függ kihez mész. :D
Bevallom neked...én még soha nem használtam tampont, nem is akarok. Brrr. De miért nem kérdezed meg anyukádtól??
anyukad nem tud segiteni?
kezet mosol, es allva vagy ledig guggolva felnyomod, ameddig csak tudod. ha elegge melyen van akkor nem is erzed majd hogy ott van. en egyebkent rogyasztva szoktam feltenni kozepsoujjal
Ehh. Szar ügy :/
En anno bezarkoztam a furdoszobaba, majd próbálkoztam kb egy feloraig, es azzal nyugtattam magam, hogyha mas is befér ott,akkor ez miert ne menne. :)
(Jo tipp: kicsit fura hogy ezt igy leirom, de 'ne lóg jon ki' a tampon, ha feldugtad, ugy nem olyan kenyelmetlen a viselése. Orvosom ajánlotta ;) )
Amugy ha tengerbe mentek nem olyan gaz talan. Ki se gyere a vízből. Ha meg igen, vedd at a fürdőruha alját rendes bugyira, abba betét, majd egy rovid naci. Vedekezz azzal, ha megkérdezik miert, nem szeretnel felfazni, vagy tudom is en. Hazudni sosem tudtam jol XD
19/l
Ui: jo nyaralast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!