Évek óta van az egyik petefészkemen cisztám. Elmúlik-visszajön. Más is van így?
Nekem 10,5 cm átmérőjű volt, amikor a legnagyobb volt, 5 cm amikor a legkisebb. 7 éven át volt meg, sűrű, csokoládé szerű masszával volt töltve, semmi sem segített. Amikor 7 év után rászántam magam, hogy kivetetem (laporoszkópiával, csináltak néhány vérvizsgálatot, köztük egy petefészek markert is, ami 35-ig lett volna normális, nekem pedig 533 volt. Teljesen kikészültem, hogy rákos vagyok 25 évesen, azt mondták így nem lehet gyerekem sem. CT-re küldtek, és egy nappal előtte, valamilyen "Isteni sugallatra", vettem egy terhességi tesztet. Pozitív lett. Az orvosok is értetlenül álltak a dolog előtt, majd megegyeztünk, hogy várunk, és, ha nem javul a dolog, természetesen az én életemet mentik meg. Már félidős voltam, amikor a ciszta teljesen eltűnt és a marker eredmény is 95 volt csak.
A fiam most másfél éves, egy igazi gyógyító angyalka :)
Ne haragudj, hogy ezt mind leírtam, csak azt akartam, hogy lásd, ezt a dolgot mindenképp kezelni kell valahogy. Sok mindent kipróbáltam, de teljesen semmi nem mulasztotta el. Próbálkozz még egy kicsit, és, ha nem megy vetesd ki. Szuperjó műtétek vannak már, csak két lukat fúrnak, nem is fog látszani és nagyon gyorsan fel is épülsz, mellesleg a petefészked is megtarthatod valószínűleg.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!