Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nő a mellem, ilyenkor milyen...

Nő a mellem, ilyenkor milyen "tünetek" normálisak, gyakoriak?

Figyelt kérdés

Későnérő vagyok, már a menstruációm is 3-4 éve megjött, olyankor 1-2 pattanásom is van, és a szőrösödésen is túl vagyok (szerencsére nem vagyok az a dzsungelharcos)

Vékony vagyok, és a mellem még csak pár hónapja kezdett fejlődni, nőni.

Normális, hogy van, hogy csak úgy fáj, esetleg viszketéshez hasonló érzésem van? Plusz ilyenkor sokkal-sokkal érzékenyebb? Pl a mellkasomhoz kell raknom a kezem,hogy tudjak aludni.

2016. aug. 29. 12:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Normalis. Nekem akkor fajt borzasztoan, amikor eloszor no bele az a tejmirigy, ilyen csomo szeruseg, na az kegyetlen volt, de mostmar amikor neha megindul a novekedese, elviselheto. Faj, duzzadt, erzekeny, de nem veszes, pl aludni tudok tole siman. Anno nekem is parnat kellett ala raknom, mert nagyon fajt.17/l
2016. aug. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!