Voltatok már nőgyógyásznál? Milyen volt? Miért mentetek? Csak úgy? Panasszal? Pozitív vagy negatív "élmény" volt?
Figyelt kérdés
Légyszi sokan2016. aug. 29. 12:20
1/7 anonim válasza:
Igen, 17évesen. Mert már nem volt szűz és olyankor évente el kell menni rákszűrésre, plusz gyógyszert irattam fel. Pozitív élmény volt, semmi fájdalmas nem volt, kedves volt a doki, hosszú felsőben voltam, nem volt ciki.
Azóta évente megyek a kötelező szűrésre, de tavaly voltam pl pcos gyanú miatt is vizsgálatokon.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, de nem volt ciki pucéran???
2016. aug. 29. 19:24
3/7 A kérdező kommentje:
Jó tudom ezen túl kell esni
2016. aug. 29. 19:24
4/7 anonim válasza:
A hosszú felső ebben segít, csak akkor húztam fel amikor már felfeküdtem. :) Egyébként nem, fél perc kb, addig valami nagyon banálisra gondolok: mit kell aznap csinálni, kihúztam-e a vasalót, bezártam-e az autót, hová kell mennem. Én jobban félek a vérvételtől mint ettől illetve úgy vagyok vele: az orvosnak én aznap a sokadik vagyok, erre esküdött fel, titoktartás is kötelezi. Sajnos volt már rosszabb élményem, a pcos gyanúnál a kórházban az orvos rá se nézett a papíromra és azt hitte terhes vagyok... Nagyon fiatalnak nézek ki és láttam az arcán a dolgot... Aztán elmondtam hogy nem, más miatt jöttem és akkor nézett rá, látta hány éves vagyok stb.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem...köszi
2016. aug. 29. 19:52
6/7 anonim válasza:
Amikor először voltam 21 évesen, államiban, középkorú férfi volt. Borzalmas élmény volt, éreztem hogy nem csak úgy néz rám. Soha többet nem mentem férfihoz, női orvosom van és magán.
7/7 A kérdező kommentje:
Uhhh.Köszi
2016. aug. 30. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!