Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hogy ne görcsöljön...

Mit tegyek hogy ne görcsöljön a hasam?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt este kezdett fájni a hasam és azthittem hogy reggelre elmúllik de ugyan úgy fájt. Egész nap görcsölt és először arra gondoltam hogy biztos azért mert alig ettem...de ha vettem be fájdalomcsillapítót az csak egy ideig oldotta meg a problémámat. Ha leülök vagy lefekszem alig birok felkelni a hasam miatt. Még egyszer se jött meg a menzeszem, de nemhiszem hogy azért görcsölök, mert anyának is 15 éves korába(már majdnem 16 volt) jött meg, én meg pár hónap múlva leszek 15. Szóval mitől görcsöl a hasam, és mit tegyek hogy elmúljon?

2016. aug. 29. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fog jönni.

Ha nagyon fáj, akkor görcsoldót vegyél be, ne sima fájdalom csillapítót, pl. No-spa vagy Algofelx M.

Ha nem lesz jobb, és nem is jön meg, akkor minél előbb menjetek orvoshoz.

2016. aug. 29. 11:52
 2/3 A kérdező kommentje:
De ha meg fog jönni akkor pár nap múlva...vagy kb. hogy számítsak rá?
2016. aug. 29. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, pár nap múlva.

Van, akinek előtte való héten görcsölget a hasa. Van, akinek csak az előtte lévő napon kezd el fájni.

2016. aug. 29. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!