Anya el akar vinni nogyogyaszhoz, mit tegyek?
Szerintem becsülendő, hogy anyud elvisz. Ő legalább törődik ezzel. A legtöbb anyát nem is érdekli, pedig ez egy olyan dolog, amiről beszélni kell.
Ne aggódj, csak mond el a dokinak hogy szűz vagy, ez az első vizsgálatod és hogy mi a panaszod. Mivel nincs fertőzésre utaló jel, nem hiszem, hogy meg fog vizsgálni. Nem kell félni sem, kedves lesz.
Anyudnak pedig csak egyszerűen mond, hogy szeretnél kettesben beszélni a dokival. Ha nem engedi, akkor legalább arra vedd rá, hogy a vizsgálatkor kimenjen. (ha erre kerülne egyáltalán sor)
Ezt a részét megértem, szerintem kevesen vannak akik azt szeretnék, hogy az édesanyjuk bent legyen vizsgálatkor. :)
Felesleges elvinne orvoshoz,kamaszkorban ez előfordul.
Sajnos simán előfordulhat hogy az orvos megakarjon nézni.Szűzeket végbélen keresztül(fenékbe nyúl egy ujjal)vagy hüvelyi úton is megvizsgálhat,plusz hadi vagy hüvelyi ultrahangon is tud végezni.
Remélhetőleg nem akar majd alul megvizsgálni.Anyukáddal beszéld meg hogy egyedül szeretné az orvoshoz bemenni.
Ez egy intim vizsgálat még jó hogy nem szeretnéd hogy lásson ha előfordulna hogy megvizsgál az orvos.
Mindenképpen női orvoshoz menjetek az első vizsgálatra, azért sokkal elviselhetőbb elötte meztelenkedni mint egy ffi orvos elött.
Javaslom a gyerek nőgyógyászatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!