Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Megpróbálom összeszedni a dolgokat:

- Erős hasfájás 5-6 napja,tegnap óta nagyon fáj az alhasam és a derekam,de közben görcsölök is.

- fázom

- furcsa szájíz

-fáradtság,kedvtelenség.

- nőtt a hasam. Nem puffadok,teljesen üresnek érzem magam,de a hasam nem megy le. Egyébként lapos hasam van.

Augusztus 3-an voltam nőgyógyásznál,mindent rendben talált. A menstruációm másfél hét múlva várható. Ismerem a testem, semmit nem ettem,csináltam máshogy,mint korábban,ezért is nem értem, hogy mi bajom lehet.

Köszönöm annak,aki válaszol,tanácsot,tippet ad. Orvoshoz nem tudok elmenni munkahelyem miatt. 25 n

2016. aug. 25. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát pedig egy orvos nem árt. Gondolom nem 24 órában dolgozol, így munka után is el lehet menni a körzeti dokihoz akik este 8 óráig rendelnek.

Itt nem sok orvos fog neked válaszolni.

2016. aug. 25. 09:44
 2/3 A kérdező kommentje:
4ig rendel a háziorvosom,ez a legkésőbbi idő,és egy órával korábban ott kell lenni. Én 4-ig dolgozom,és kb egy óra,mire hazaérek. Szabim nincs,sajna.
2016. aug. 25. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Magándoki ! Nézesd meg addig,míg komoly baj nem lesz...
2016. aug. 25. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!