Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
7 napig volt pecsételő vérzésem,és kb. másfél hete nagyon gyenge vagyok és aluszékony. Korábban nagyon sokat futottam, most viszont egy km után ájulás szélén állok. A legrosszabb tünet azonban az el nem múló hasi fájdalom ami leginkább szúrásszerű és a köldökömtől lefelé jelentkezik. Voltam nőgyógyásznál, de őszintén alig vizsgált meg és annyit fűzött a dologhoz hogy neki nem tűnök terhesnek. Bárki, aki hasonló tüneteket észlelt vagy tudja mi lehet ez, kérem segítsen.2016. aug. 20. 17:09
1/13 anonim válasza:
Első körben menj el a háziorvoshoz, aki elküld egy teljes kivizsgálásra, köztük nyilván a nőgyógyászatra is, de akkor olyan orvoshoz menj, aki rendesen foglalkozik a problémáddal, nem csak legyint. Meg nyilván lesznek más vizsgálatok is, vérvétel, stb.
De ez így nyilván nem jó. És ezek alapján bármi bajod lehet, senki nem fogja megmondani, hogy pontosan mi, csak vizsgálatokkal.
2/13 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy terhesség volna, nem látok rá esélyt. Viszont ennek ellenére mégis aggódom hogy ez is lehet-e egy opció
2016. aug. 20. 17:34
3/13 anonim válasza:
Nem csak terhesség okoz ilyen tüneteket. Persze, ez is egy opció, de ezer másik oka lehet, egészségügyi probléma, betegség, ami a tüneteidet okozza. Ezért kell teljes körű kivizsgálás!
4/13 A kérdező kommentje:
Vérvételre kaptam beutalót. Ha számít valamit, a pecsételő vérzés nem a rendes vérzés idejében,nem ahelyett, hanem a ciklus közepén jelentkezett.
2016. aug. 20. 18:10
6/13 A kérdező kommentje:
Nem. Nem késett a vérzésem és nem látok rá esélyt. Ha nem jön meg akkor mindenképp veszek
2016. aug. 20. 23:52
7/13 anonim válasza:
akkor is csinálj tesztet, ha megjön! méhen kívüli terhesség okozhat hasonló tüneteket!
8/13 A kérdező kommentje:
Nem valószínű hogy bármit kimutatna. A vérzésem mindeddig rendben volt, még nem kellene, hogy megjöjjön. Viszont nagyon feszül a hasam és ma nagyon görcsölt a vesém és a hasam is. Holnap csinálok tesztet, de kétlem hogy kimutatná ha valóban terhes lennék.
2016. aug. 22. 00:00
9/13 anonim válasza:
Ha görcsöl a veséd és a hasad, akkor azonnal fordulj orvoshoz! Mert lehet, hogy van egy húgyúti fertőzésed-gyulladásod, rosszabb esetben egy vesemedence gyulladásod, esetleg veseköveid! Ez nem játék, azonnal orvoshoz kell menned és csinálnak vizeletvizsgálatot, illetve ultrahangot. Ezek is mind magyaráznák a tüneteidet!
10/13 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok az ügyön, de mivel orvos még nem vagyok, nem tudok azt tenni amit akarok. Amúgy volt vizelet és vérvizsgálatom ma. Magas az RDW szintem, több, mint valószínű hogy folsav és b12 hiányom van tehát vérszegény vagyok. Hogy ezt mi okozza azt nem tudom. Viszont a vizeletem rendben van
2016. aug. 22. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!