Létezik hogy valaki soha nem menstruál? 19/ L többi lent
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok 16 éves korom óta járok nőgyógyászhoz. Ultrahang 2 szer, hüvelyi vizsgálat is volt, hormon vizsgálat már számtalanszor volt először norcolutot és clostybegitet szedtem és a hatására csak egyszer megjött aztán nem jott meg magától megcsináltam még egy kúrát ugyanazzal az eredménnyel aztán fogamzásgátlót szedtem 3 hónapig mindig időre megjött minden rendben volt, tehát az orvos szerint is szervi bajom nincsen mert gyógyszer hatására megjött és rendben lefolyt a menstruáció most gyógyszer nélkül már másodjára kellett volna megjönnie de nem történt semmi az első alkalomkor volt egy kis pecsételő de nagyon kevés. Most nem tudom mit tegyek mert orvoshoz bizonyos okokból egy ideig nem mehetek de mégis borzasztóan zavar ez és tanácsra van szükségem ha valaki akinek hasonló problémája volt bár tudom ritka kérem irjon sokat segítene, de persze mások tanácsa is fontos lenne, az értelmes válaszokat előre köszönöm!!2010. ápr. 20. 16:36
11/12 anonim válasza:
Debrecenbe én Dr. Demeter Miklóshoz járok, nagyon rendes doki, kedves, szimpatikus. Kenézyben rendel.
12/12 anonim válasza:
Az én sztorim: Nekem 13 évesen jött meg elsőként, utána volt egy fél évig kb. majd egy évig nem is volt semmi!! Majd mikor megjött egy kevés valami volt össze-vissza mindig. Később kaptam fogamzásgátlót , az beállította és megjött tőle rendesen. De mikor szünet volt mert váltottam gyógyszert nekem is vagy össze-vissza jött meg vagy egyáltalán nem. Szerintem most is ha abbahagynám lehet 3-4 hónapig meg se jönne!! 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!