Létezik hogy valaki soha nem menstruál? 19/ L többi lent
Hát látatlanban arra tippeltem volna, hogy a vér nem megfelelő helyre folyik, tehát a szervezetben marad. Viszont mivel írtad, hogy semmilyen vizsgálat nem utalt szervi gondra, így nincs tippem. Mióta nem jött meg?
Nem lehet, hogy csak késik.. bár tudom, igazán, magától még nem volt, de talán várnod kéne, nem? Nem mindenkinél áll be rendszeresre, illetve lehet, hogy sokat stresszelsz a dolgon. Felejtsd el, legalább addig amíg nem tudsz újra orvoshoz menni.
Tudom, hogy butaságnak hangzik, főleg 19 évesen, de a legjobb amit tehetsz, hogy vársz, és nem stresszelsz.
Az biztos, hogy a hormonjaiddal nincsen gond? Nem lehet, hogy túl alacsony a hormonháztartásod? Ez az egyetlen, amire tippelni tudnék, mert azt írtad, gyógyszer hatására megjött.
én is csak azt tudom mondani mint a fentiek, h várnod kell,
nekem igaz gyógyszerek mijatt, de elkezdtett rendszertelen lenni, aztán kb egy évig nem jött meg.
aztán abbahagytam annak a gyógyszernek a szedését,ami bezavart, és kicsivel több mint félévvel később( most) jött meg.. idő kell h a szervezeted beálljon a normális kerékvágásba
Szia!
A kolléganőm =friss diplomás) egyéb nőgyógyászati problémák miatt orvostól orvosig járt. Szegény, eléggé maga alatt volt a nőgyógyászati problémái miat, amit nem tudott egyedül megoldani(anyukája 3 éves korában meghalt, 3 bátyja van és apukája nyugalmazott katona). Szóval, nő nincs a családban.
Kissé foghegyről elmondta a problémáit. Az én nőgyógyászom, bár onkológus nőgyógyász, de nagyon jó doki, és emberként áll minden pácienshez. Felhívtam, hogy fogadná-e a kis kolleganőmet, és persze igent mondott. Elkísértem, és másnap,mintha kicserélték volna. Neki is voltak problémái a mensesével, hol megjött, hol 4-5 hónapig semmi (pedig már 22 éves!), de meg tudták oldani a problémát, és most már jól érzi magárt a bőrében.
Ha esetleg pesti vagy, és érdekelne, meg tudom adni(privátban) az orvos elérhetőségét.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!