Pisilés után csíp több óráig?
Figyelt kérdés
Körülbelül ebben a hónapban kezdödött de 1hétre teljesen elmúlt.Mitöl lehet ez?2016. aug. 23. 21:44
1/4 anonim válasza:
Pl koszos kézzel lett piszkálva..
2/4 anonim válasza:
felfáztál, ami lehet a hideg miatt (mert ilyenkor legyengül a szervezet védekezés képessége) vagy több baci került oda fenék tájról (ecoli baktérium ha jól tudom).
igyál sok folyadékot!!
3/4 anonim válasza:
Érdemes kikezeltetni és nem megvárni amíg elmúlik. Nekem súlyosbodott: amikor két napig tünetmentes voltam és azt hittem, hogy el is múlt teljesen akkor egy sima textilbevonatú kanapéra való leülés után is felfázást éreztem, szorongtam, szaladtam pisilni. Kezelés után nyoma sincs a tüneteknek.
4/4 anonim válasza:
Lehet valami nemi betegség is az okoz olyat h csíp pár napig majd elmúlik aztán megint csíp és vérezhet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!