Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor a nőgyógyásznál vetkőzt...

Amikor a nőgyógyásznál vetkőztök, hova teszitek a bugyit/zoknit/harisnyát?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 07:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Én a zoknit nem veszem le, mert minek? Úgyis fürdök mielőtt odamegyek, büdös nem vagyok.

Egyébként az én nőgyógyászomnál ahol a vizsgáló asztal is van, el van függönyözve az a rész, először bemegyek, van egy szék, oda lepakolok (bugyi felülre) aztán szólok hogy kész vagyok. Nem nagy feladat.

2010. ápr. 20. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én se mennék végig bugyi nélkül a vizsgálóig az tuti!De nálunk is a rendelőn belül van egy függönyös pavilonnal elválasztott vizsgáló rész,egy székkel és oda pakolok le,zoknit én sem szoktam levenni,nem is kértek még erre soha,de pl olyan tipus vagyok,hogy bár nálunk orvoson kívül a vizsgálatkor nincs más személy ott,de nem is engedném,mert hallottam olyat ahol ilyenkor beült oda nézni még egy nővér is,na ezt nem hagynám,megkérném,hogy a vizsgálat négyszemközt zajlodjon le.Szerintem csak merni kell szólni és kérni,itt arra gondolok én először szűzként mentem dokihoz és ott is beszélgettem vele hogy a vizsgálat az én esetemben hogy zajlodhat le és a kenetet választottam,ha nem kérdeztem volna rá,akkor végbélen keresztül történt volna,hál istennek hogy mertem kérdezni és kérni,meg abban is akkor megegyeztem,hogy a függöny másik oldalán lehessen anyu,mert engem kimondottan zavart volna még ha hozzám közel álló személyről is van szó,ha ilyenkor ott áll és lát szinte mindent.Nekem mondjuk nagyon normális orvosom volt.
2010. ápr. 21. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Összehajtva beteszem a nadrágom zsebébe.
2010. ápr. 27. 07:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Zoknit minek levnni?????
2013. máj. 21. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!