Csak annyit szeretnék kérdezni hogy amikor amvadt vér jön azután hány nappal jön a vér? 11/L
Figyelt kérdés
Szóval ez tegnapóta van és azóta iszonyatosan fáj a hasam.Wc-n ülve nem jön semmi,csak a tamponon látszik a barna... És szeretném tudni hogy kb. Hány nappal késöbb jön meg az igazi?#Menstruációjelei
2016. aug. 18. 16:29
1/4 anonim válasza:
Ha még ennyire minimális a vérzés, akkor ne használj tampont. Nem jó. Lehet, hogy elég lenne még a tisztasági betét is.
Sokaknak így kezdődik minden menstruáció, hogy az első pár napban csak kis barna van és utána lesz erősebb a vérzés. Szóval ez már valószínűleg a menstruációd.
2/4 anonim válasza:
Igen nekem is először barna, de akkor csak betét, tampon semmiképpen nem jó. Az hogy mikor lesz piros változó, kb. 1-3 nap volt nálam. Az iszonyatos hasfájásra görcsoldót érdemes bevenni, nekem egész életemben rémesen fájt, hiába szültem, semmivel nem lett jobb.
3/4 anonim válasza:
alvadt nem amvadt. de miért nem anyukáddal beséled meg?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!És anyum ment a gyogyszertárba csak még nem ért vissza! :) Anyummal megbeszéltem de tiszta ideg voltam megijedtem,sírtam ezért kb. Nem figyeltem semmire.:/
2016. aug. 18. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!