Mitől lehet véres a székletem? 23/lány
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, de még soha sem láttam ilyet, és eddig nem is volt egyszerse. Ma mentem a wcre és székletelés után a budipapir véres volt. Azthittem már megjött a menstruációm, ám ekkor észrevettem hogy nem a hüvelybôl származik ez hanem a végbélnyilásomtól. Pánikba vagyok esve mert biztos nem jelent jót és nemtudom mitől lehet ez. Kérlek segitség!2016. aug. 17. 13:36
1/12 anonim válasza:
Ha kívül semmi, akkor belső aranyér .
2/12 anonim válasza:
Nem erőlködtél nagyon wc zés közben?
3/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán szoktam erőlködni wczés közbe.. Legfeljebb nagyon ritkán..
2016. aug. 17. 13:42
4/12 anonim válasza:
Piros vér= gyomorrendszer utáni vér, leggyakrabban aranyér. Nem jó dolog, de nem is halálos. Ügyelj az étkezésedre, egyél sok rostost, igyál elegendő folyadékot. Most már van okod figyelni erre is. Ha ismételten előfordul, nem marad más, mint a doki. De előzőleg vehetsz a gyógyszertárban aranyérre kenőcsöt..
5/12 anonim válasza:
Végbélrepedés, vagy aranyér szokott lenni, főleg ha friss, piros vér volt a papíron, de menj el sebészetre, ot megnézik és ha aranyér, akkor kapsz rá kúpot, vagy kenőcsöt.
6/12 A kérdező kommentje:
Megnézik??? Nem lehet patikába valamit venni rea? :(
2016. aug. 17. 15:23
7/12 anonim válasza:
Nem görcsölt a gyomrod illetve a gyomor és a vékonybél között?Nálam is volt ilyen vérzés és nálam crohn betegség volt,reménykedj benne hogy neked ne az legyen!
A crohn betegség gyógyíkthatatlan
8/12 A kérdező kommentje:
Nem fáj semmim se, a végbélnyílásomnál van egy furcsa érzésem most mindha szúrna vagy valami , s ma még egyszer jött vér azután ... :(
2016. aug. 17. 18:24
9/12 anonim válasza:
Aranyér vagy végbélrepedés. Menj el orvoshoz, ott mondanak biztosat...
A vizsgálat meg nem nagy cucc, csak felnyúl és megtapintja. Nem fáj, csak kellemetlen.
10/12 anonim válasza:
ne paráztassátok már szegény lányt végbélrepedés persze ... ha csak egy kis vércsík akk lehet csak kidörzsölted hagyd pihenni , ha több menj orvoshoz lehet összeszedtél vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!