Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 17 éves vagyok, éltem szexuali...

17 éves vagyok, éltem szexualis eletet! Ma 10 napja hogy késik a menstruáciòm. Esetleg tudjattok mi lehet az oka? Vagy Miskolcon tudtok jo női gyereknőgyogyaszt ajanlani?

Figyelt kérdés

2016. aug. 17. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csinalj egy tesztett!
2016. aug. 17. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Védekeztetek? Mert ha nem, akkor gratulálok!
2016. aug. 17. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Nyugi, ebben a korban némi ingadozás még előfordulhat.

Terhes meg nem lehetsz, elvégre védekeztetek. ;)

2016. aug. 17. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász első kérdése az lesz, hogy csináltál-e tesztet. Menj vegyél egyet. Ha negatív várj még pár napot ilyen korban még nem feltétlenül jelent gondot pár nap késés. Ha 2-3 hét után sem jön meg, akkor menj nőgyógyászhoz. 17 évesen nem feltétlenül kell gyereknőgyógyászhoz menned. Ha hosszabb kezelés vár rád, akkor jobb egyből felnőtthöz menni, így nem kell váltani ha betöltöd a 18-at. Ja és ha az igazi neved van, kint, most az összes ismerősöd látja, hogy Petra Miskolcról milyen gondokkal küszködik.
2016. aug. 17. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tesztet csináltál? Egyébként előfordul hogy egy-egy menzesz kimarad magától, csúszik, a lényeg hogy tesztelj 2-3naponta egy hétig legalább.

Gyermeknőgyógyászatra 16éves korig lehet menni, engem 17évesen nem fogadtak már több helyen próbálkoztam, sima nőgyógyászhoz mentem akit ajánlottak az ismerősök(sok gyermeknőgyógyász rendes szülés-nőgyógyász is egyben) és azóta is ahhoz a dokihoz járok, kedvesebb mint a gyereknőgyógyász volt.

2016. aug. 17. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
44%
Jók voltak azok a felvilágosító órák az evangélikus suliban, igaz?
2016. aug. 17. 12:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen védekeztûnk! Mar 1-2 honapja nincs baratom.Csak aggodok hogy sokat kesik... Valaki tud ajanlani esetleg női nőgyógyaszt?
2016. aug. 17. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!