Előfordult e már másoknál is, hogy borzasztò drámai kiborulást produkált a menstruáciò előtt, hogy bírja ezt egy férj ha majdnem minden hònapban ezt csinálja a neje?
Nem, én csak annyit vettem észre, hogy ilyenkor könnyebben elérzékenyülök, pl. filmeken. Egyébként sem vagyok egy kiborulós típus, és ennyire nem változtat meg a mensi sem :)
Lehet, hogy te egyébként is temperamentumos vagy és erre tesz rá még egy lapáttal a mesni és így már túl sok lesz?
Nem minden hònapban egyforma, a legutòbbi szörnyű volt 100 % , hogy a menstruációnak van köze hozzà, csak ilyenkor viselkedem így.
Utàlom magam utàna mikor màsnap menstruàlni kezdek és ràjövök, hogy màr megint irreálisan tùlreagáltam a dolgokat.
Alapjában szorongò természetű vagyok, sokat aggòdom.
Igen, de tudom kontrollálni sz érzéseim.
Hát szép is lenne, minden hónapban 2-3 napig ordibálnék a barátommal minden apróság miatt. Jujjj. Ha érzem, hogy gáz van, akkor átmegyek a másik szobába higgadni.
De általában vagy ingerült, vagy sírós - legtöbbször pillanatok alatt változik - vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!