Teafaolaj hüvelyfertőzésre?
A teafaolaj nagyon jó gombás fertőzésre, de én erre nem merném, mert esetleg túl nagy lenne a reakció, pl. lábra cseppentve is éget néha.
Inkább kamillateát öntenék kád vízbe és abba ülnék, valamint le kell szőrteleníteni, mert úgy könnyebben gyógyul. Nem teljes borotválás, mert attól még fokozódik a bőr irritációja.
Km első voltam már vele 2x is dokinál megis idobket kiújul
. Pár oldalon olvastam hogy a teafa olaj neg az elofloras joghurt egyutt jo lehet.
Azért újul ki, mert nem a megfelelő baktériumra/gombára kaptál gyógyszert. Sajna neked kell makacsnak lenni és visszamenni mindig. Urológia is jól jöhet, nem-e húgyútból jön az egész.
A teafaolaj le fogja marni a cuccosodat, de rádbízom.
Élsz szexuális életet? Mert ha igen akkor a partnert is szigorúan kezelni kell, még akkor is ha óvszerrel védekeztek, a kezelés alatt pedig tilos a szex. Fehérneműket is érdemes vagy 90fokon nagyon kimosni, fertőtleníteni vagy lecserélni inkább, mert simán visszafertőzhet főleg ha már ilyen gyakori a dolog. Ha sokszor kijön akkor egyrészt kell egy immunerősítés (nekem csak akkor múlt el amikor végigcsináltam egy kúra grapefruit cseppet, inni kell) másrészt kerülni a fehérlisztes, finomított cukros dolgokat mert a candidát táplálja, szaporodik tőle. Egy hüvelyflóra visszaállítás sem rossz dolog. Betadine kúp vagy canesten kúp jöhet szóba amíg nem jutsz el dokihoz.
A teafaolaj felejtős, borzasztóan mar, nyálkahártyát meg éget, borzasztóan irritatív anyag! Akár égéshez hasonló sérülést is okozhat, a víz pedig nem mossa le mert olajalapú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!