Teafaolaj jó hüvelygomba ellen?
Ne! Mar nagyon mar
Nem mindenkinek jó
Menj ezzel dokihoz es majd felír valamit vagy ha nagyon nem akarsz logikusan cselekedni akkor keifrbe vagy natúr joghurtba marts támpont egy kicsit es helyezd fel napi egyszer fel órára
Nem, borzasztóan maró hatású. Nekem pattanásokra ajánlotta bőrgyógyász, egy pici ment a számra, mert ott volt a pattanás, nem tudtam lemosni se és mart! Megőrültem kb.
A doki azért is jobb mert nem biztos a gomba, lehet fertőzés is, hasonlóak a tünetek sokszor, vagy kevert gomba vagy más fajú. Akkor érdemes használni ha doki kéri.
Immunerősítés nem árt a kezelés mellé grapefruit csepp formában pl. Nekem azóta nincs amióta évente csinálok egy kúrát.
De lehet belőle bajod, felmar és szép fertőzést okoz a védtelen nyálkahártya. Nem véletlen írják rá hogy külsőleg.
Az sztk-s nődoki ingyen van. Nekem sincs munkám 1,5 éve mégis elmegyek. Szocális alapon van tb-m.
Szia!
Teafa olajat én se használnék, de sokat mondták ha tampont belemártod kefirbe és úgy helyezed fel egy estére az jót tesz! Én ezt nem tudom, én is olvastam.
Amikor nekem hüvelygombám volt, 3 tablettát felhelyeztem, utána pedig a canesten krémbe mártottam egy mini tampont és azt helyeztem a hüvelybe! Pár napig csináltam, nekem nem ártott semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!