Véd már a gyógyszer? Kimaradt egy szem. (milligest)
Az előző levél gyógyszernél a harmadik héten kimaradt egy tabletta. Több, mint 12 óra telt el, de én pótoltam, majd ugyan úgy végig szedtem az egész levéllel. Hagytam 7 napos szünetet, és már a 2. levél 9. tablettájánál tartok.
Azért idegeskedek picit, mert ilyenkor elvileg nem kell megtartani a 7 napos szünetet, hanem egyből folytatni a következő levéllel.
Köszi a válaszokat :)
10 éve milligestet szedek. Ez alatt az idő alatt, mikor pl. antibiotikum gyengítette a hatását, én mindig normálisan szedtem, nem szedtem tovább folyamatosan, hanem megvolt a szünet és után 3 hétig kiegészítő védekezés.( a doki mondta hogy 3 hét kell mire hat az elején és én mindig ezt vettem alapul).
Egyszer fordult elő, hogy elfelejtettem bevenni egy szemet kb 16-17. napnál amit észre sem vettem, csak a végén hogy egyel több van, paráztam is miatta mert együtt is voltunk , de nem volt semmi. Szóval megtartottam a szünetet és 3 hétig az első gyógyszer beszedése után kiegészítő védekezést használtunk.
Te egyébként miért idegeskedsz konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!