Tizenéves lányok ti tampont vagy betétet használtok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 22:57
2/8 anonim válasza:
betét , míg el nem vesztem addig betét és utána jöhet a tampon
3/8 anonim válasza:
Ez már a múlt, de tiniként tampont használtam, a legelső alkalommal sem bírtam a betétet. Kiegészítésként tisztasági betét vagy normál betét, ha kell (pl. hosszabb túra egy erősebb napon).
4/8 anonim válasza:
Tampon+betet 17/l
Igy tuti nem azok at. Ha atazik a tampon erzem, de nem kell rohannom a wcre, mert a betet meg birja egy darabig, amig pl oram van, vagy nem vagyok wc kozelben. Csak betettel allandoan idegeskedtem, szorongtam, rohangaltam a wcre, hogy cserelni kell-e. Meg nagyon rossz erzes, ahogy erzed, hogy folyamat folyik beloled a ver... nem szerettem.
5/8 anonim válasza:
Én 17 éves koromig betétet használtam, majd strand miatt kipróbáltam a tampont és maradtam is annál. Sokkal kényelmesebb számomra.
7/8 anonim válasza:
Betétet használtam amíg szűz voltam, aztán váltani akartam, de inkább maradtam a betétnél. Nekem bevált, és nem kell félni attól hogy bennem marad. 20/l
8/8 anonim válasza:
Tampon
Amikor betétet használtam utáltam mikor éreztem, hogy folyik belölem a vér. Az elején nem tudtam felrakni a tampont, de aztán belejöttem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!