Ti mit használtok éjszakára és nappalra, amikor megvan nektek, és amivel nem áztok át?
Nappal: Jessa normál tampon (nagyon jó ára van, jó nedvszívó, könnyen kicsomagolható, könnyen felmegy) Libresse (megbízható; szuper csomagolás: roll press go) és Bella Herbs (nagyon gyorsan áttudom cserélni, megbízható, egyszer sem ázott át)
Éjszaka: mióta megjelent az O.B-nak az éjszakai (night) tamponja, csakis azt használom éjjelre... sokszor elcsúszott, melléfolyott a vér éjszaka, tamponnal reggel sokkal tisztábbnak érzem magam, remélem érted hogy értem :DD
a betétet kb 2 óránként, tampont 3-4 óránként
mindennap kb. 5 betétet(ha csak azt használok), 6 napos a menzeszem szóval olyan 30 körül...
Betétet használok,nem nagyon szokott elcsúszni nekem.
Napi 4 betétet tuti használok,első 2 napban olyan 5 betét, utána elég a 4.
5-6 napos a menzeszem.
Azt a OB. Night- et hol lehet venni
Mennyiert ?
Nappalra és éjszakára is Ob Night Procomfort super tampon+Always Ultra Platinum 3-as/4-es méret.
#7Én a Tescoban veszem kb.800 forintért.Sokkal jobb a nedszívó képpesége mint a simának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!