Éjszakára betétet vagy tampont használtok?
Figyelt kérdés
Én ha betétet használok, éjszaka mindig átázok :S szóval jó lenne a tampon, nem lesz tőle semmi bajom nem? van aki tampont használ éjszakára?2009. nov. 23. 18:28
1/13 anonim válasza:
én tamit hasznlok..betéttel még aludni se tudok..
2/13 anonim válasza:
Én évek óta tampont használok éjszakára,de csak lefekvés előtt teszem be,és reggel egyből ki is veszem és betétre cserélem.
3/13 anonim válasza:
én nappal tampont, éjszaka betétet használok
a tampon nem egészséges éjszakára
én always éjszakait használok éjszaka, és nagyon ritkán ázok át
4/13 anonim válasza:
Én éjjel-nappal betétet használok,és még soha nem áztam át
5/13 anonim válasza:
Betét. Próbáltam a tampont is, de nekem valamiért kellemetlen éjszakára, olyankor mindig nyugtalanul alszom. Az ilyen éjszakák miatt tartogatok meg mindig régi, kopott bugyókat, nem sajnálom, ha "baleset" ér.
6/13 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy éjjel vagy nappal van bent... :S Én tampont használok. Úgy éjfél körül kicserélem, utána reggel 6-kor.
7/13 anonim válasza:
Éjjel-nappal tampon.
Nem tudok aludni betéttel, mert mindig hülye pózokban, kitekeredve alszok, és tuti átáznék, mert nagyon erős a havim...
14/L
10/13 anonim válasza:
Tampont hasznalok,de a nőgyógy mindi9g szidja h nem egészséges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!