Mitől maradhatott ki a menstruációm? Több infó lent
Szóval, fogyókúrázom, de szerintem teljesen normálisan, sok zöldséget, fehérjét és gyümölcsöt eszek, heti 0.5 kg-ot fogyok. Viszont júliusban nem jött meg:( Mit tehetnék, hogy az augusztusi rendben legyen? Gyógytea esetleg?
16/L
Egyél, és megjön.
Mivel a zsírszövet ösztrogént termel, ha nagyon lefogysz, leállhat a menstruációd.
Ha nêha kimarad, ennyi idősen még normális lehet. De akár a fogyás is okozhatja. Szóval egyél
15/L
Az én tanácsom is ugyanaz, mint az előttem szólóknak. Egyél normálisan, helyreáll a ciklusod magától.
Egyébként ilyen rendszertelen menzeszre nagyon tudom ajánlani a Premens nevű gyógynövényes tablettát (nekem a nődokim javasolta, de recept nélkül is kapható) Nekem ez hozta helyre az össze-vissza jelentkező menzeszt! De Nálad valószínűleg a fogyás a ludas, tehát elsősorban az étkezésesdet kéne rendezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!