Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt valaki, akinek volt/va...

Van itt valaki, akinek volt/van agyalapi- mirigy jóindulatú daganata?

Figyelt kérdés

Mennyire volt magas a prolaktin szintetek?

Meg lehet szüntetni ezt a problémát? Ha igen, akkor gyógyszerrel vagy műtéttel?

2016. aug. 10. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem van, most történik a kivizsgálás. A pajzsmirigyemben is találtak hármat. Először megnézik, hogy rosszindulatúak-e a pajzsmirigyben talált göböcskék, ha nem, akkor a kezelés után állítólag visszahúzódhat az agyalapi is. Nálad mi a helyzet? Mikroadenoma vagy nagyobb?
2016. aug. 11. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem eddig csak a prolaktinom magas. Szeptemberben megyek mr-re, hogy megnézzék, nem e az a.mirigy okozza.

Az én prolaktin szintem 104. A tiéd mennyi?

2016. aug. 11. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt kb.10 éve.. Norprolac begünstigt gyógyszert kaptam 4 évig. Ha szerencséd van nem kell műteni, ugyanis az mâr a legutolsó megoldâs, van akinek stagnál vagy nem hatasos a gyógyszer.. elsőre Bromocriptint szoktak adni, de nekem nagyon fájt tőle a gyomrom..van több fajta, kérj mást ha az nem jó. Az enyém 75 körüli érték volt kezdetekben, de éjszaka magasabb, mivel akkor termelődik, a kórházi kivizsgáláson mindent megnéztek nálam, a szemvizsgálat- látótér kiesés, tüdő röntgen, T4-es súlyzózás, nőgyógy PCO, csontsűrűség vizsgálat, cukor terheléses, és sok vérvétel éjszaka is... Jól vagyok, 6 éve nem szedek semmit..nekem a haviciklusom kb 40 napra jött meg Az is rendeződött, a hajam rengeteg kihullott, de visszanőtt ahogy rendeződött kb fél év mulva jöttek a babahajak..

Ha nő vagy fogamzásgátló TILOS egy életen át, és bármilyen kezelést, gyógyszert kapsz jelezd az orvosnak, hogy ez a bajod ! Nyugtatok antidepik Tilos ! Ha gyógynövény teát, kapszulát szedsz mindig nézd meg, amelyik fitoösztrogént tartalmaz, szója, macskagyökér, valériana, cickafark,Az kuka ! A műkajákat hanyagold, stesszmentes életmód, egészséges kaják, sport, pihenés..Ha bármi kérdésed van még szívesen segítek.

2016. aug. 20. 08:22
 4/4 anonim ***** válasza:
-begünstigt a telom németnyelven dobja a szavakat
2016. aug. 20. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!