Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most megnyugodhatok?

Most megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
A mensim 7 napja késik és nemnagyon szokott összevissza megjönni.Lehet ez am attól is h 2 hónapja nemi életet élek?Csináltam egy tesztet és negatív lett.A One Step-et használtam.Szerintetek megbízható ez?
2010. ápr. 18. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem annyira még ne nyugodj meg. Ha nem vagy régóta terhes, akkor nem mutatja még ki a teszt. Ugyan nekem nincs ilyen tapasztalatom, de nővérem és barátnőim is sorra így jártak, és az első teszt nem mutatta ki a terhességet, csak egy későbbi.
2010. ápr. 18. 18:27
 2/6 anonim ***** válasza:

védekeztetek? ovszer, fogamzásgátló? ha igen akkor a terhesség vmennyire kizárható, nekem is volt h késett mindig 10napra rá jött meg amikor elkezdtem nemi életet élni, és ovszert használunk.

ha védekeztél akkor ez normális mert ugye ez 1 nagy változást hozott a szervezetnek,és a hormonok is beindultak, meg ha a teszt is negativ..

DE ha nem védekeztetek akk gáz,ha ideges vagy és mindig nem jött meg akk vegyél tesztet még1et ha az is negativ akko várj 1-2napot ha még mindig semmi akk nö doki.

amugy ez kortol is függ h késik v nem ha 14-17vagy akk normális ha nem pontos

2010. ápr. 18. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
védekeztek? ha igen akkor megnyugodhatsz. ha megszakítással "védekeztek" akkor egyáltalán ne légy nyugodt
2010. ápr. 18. 18:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Gumival védekeztünk csak ritkán volt az h bedugta annyira h megnézze elég tág vagyok e.De nem szeretném elhinni h ettől bármi lehet.Monjuk elég stresszes voltam mostanság,de a jövőhéten dokihoz megyek
2010. ápr. 18. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha gumi nélkül belédhatol, akkor is terhes lehetsz, mert az előváladéka rengeteg spermát tartalmazhat.

Sajnos elhiheted...

A terhességi teszt a beágyazódás után 10 nappal mér pontosan. Tehát az aktus után kb 14 nap múlva, különben hamis negatív eredményt adhat.

Ha megszakítással védekeztek, használj spermaölő krémet. Pl: Pharmatex

2010. ápr. 18. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
2 hét után csináltam meg.asszem 14 megvolt.
2010. ápr. 18. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!