13 éves vagyok (lány) és már régen felfáztam. Mit tegyek? SEGÍTSETEK. PLS. (TÖBBI LENT. )
Komolyan mondom, nem értem, hogy hogy lehet egyes szülő ilyen felelőtlen!
Ha van egy bakteriális húgyhólyaghurutod, ami nincs kikezelve, abból vesemedence gyulladás is lehet akár, akkor nyaralás helyett könnyen a kórházban feküdhetsz!
Ha már anyukád ilyen, akkor állj a sarkadra és közöld, hogy vigyen el orvoshoz! Mert minden orvosnak van helyettese, el kell menni a helyettes orvoshoz, csináltasson vizeletvizsgálatot, kikezelnek és máris jobban leszel, megoldódnak a gondjaid!
Olyan nincs, hogy ne legyen helyettese a gyerekorvosnak.
Anyukád meg biztos nem akar unokát, mert ebből egyéb bajok is lehetnek.
Urológia.
Beutaló nem kell, bementek, kivárjátok a sorod, megvizsgálnak, kapsz megfelelő antibiotikumot.
Félni nem kell tőle, vizeletmintát kérnek, esetleg ultrahangos vizsgálatot végeznek.
Anyukàm egy közèpiskolàban tanìt. Magyart ès törit. Megértem h azt mondjàtok menjünk orvoshoz. De hogy vegyem rà anyukàmat?
Màr hetek óta próbàlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!