Sebes, kidörzsölődött mellbimbóval mit lehet tenni?
Nem szoptatok, csak érzékeny a bőröm, és kidörzsölődött az egyik mellbimbómnál. Már lassan két hónapja ilyen, nehezen gyógyul, néha jobb, hámosodik, aztán megint piros, levedzik. Pár éve is volt ilyen, akkor néhány hét alatt magától meggyógyult.
Elrákosodhat, vagy lehet valami nagyobb baja, ha sokáig sebes? Félek, mert ez nagyon érzékeny szövet...
Mit lehetne csinálni? kenőcs, gyógytea? vagy az a legjobb, ha békén hagyom, és megvárom, míg magától rendbe jön?
Köszi, utánanézek.
nem tudom, hogy a vaj levedzős sebbe mehet-e...
Ha aggódsz miatta, fel is forrósíthatod, a habot szedd le a tetejéről és csak a tiszta zsírt használd, attól tutira nem lesz baj.
Eszembe jutott még valami, az aloe vera gél. Én ezt is használtam, mostanság pedig leginkább a gyerekeim sebeire, horzsolásaira. Megnyugtatja a bőrt és gyorsabban gyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!