A barátommal a mai napon a velencei tóban szexeltünk és most eléggé viszket a puncim, ez a két dolog összefügghet? Vagy csak kidörzsölődött a víz miatt?
"kidörzsölődött a víz miatt"
ez fizikailag lehetetlen. Ha ez így lenne, az úszók már rég leforgácsolódtak volna.
Egyszerű. Elkaptál valami fertőzést.
tehát akkor is viszketne ha nem is szexeltünk volna? a gomba terjed csak úgy a vízbe?
amúgy mindig gumi nélkül toljuk csak nem lő belém, tehát tudnám ha neki valami baja lenne.
Nem feltétlenül. Ha a vízben szexeltek akkor minden mozdulatával beléd nyomja a szennyezett vizet, sokkal beljebb kerülnek a bacik. Ha csak úszkáltál volna, lehet semmi bajod nem lenne.
ui. Védekezés nélkül csak akkor csináljátok, ha lelkileg és anyagilag sem okoz gondot, hogy felneveljetek egy gyereket.
Szia. Sajnos ez fertőzés lesz nálad!
Én pont ilyen helyzetben vagyok :-(
Kettő hónapja sexeltunk vízben a férjemel még hozzá jakuzziban, rá egy hétre volt rakszuresem és ki derült a gyulladás, és még ma is használom a hüvely kúpot és antibiotikumot :-(
Olyan fájdalmas, életemben először voltam jakuzziban és meleg vizes fürdőben, de kijelenthetem hogy utoljára is!
Én hülye nem tudtam hogy így össze lehet szedni valami fertőzést.de jól mondja a közmondás mindenki a. Saját maga kárán tanul.
Szerintem minél hamarabb keres fel egy nőgyógyászt!
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!