Nagyon hullik a hajam, a depresszio szelen allok. Mit csinaljak?
Olyan 1 honapja kezdodott. Fokozatosan egyre tobb hajszal lett a fesumben, ma mar 40 szalat szamoltam meg. A hajmosas remalom, olyankor a siras kerulget. Diffuzan hullik, de inkabb rovidebb szalak, nem a husszuak. Ez elott egy-ket szal maradt a fesuben ezert visel meg ennyire. Nem dietazom, szedek evek ota hajvitamint, es nincs festve a hajam. A fogaim rendben, de ugy tudom az amugy is foltos hajhullast okoz. 7 honapja szedek fogamzasgatlot, es olvastam attol is hullhat, foleg mert ugyvettem eszre , enyhe szorosodes is parosul hozza nehany helyen :( Vettem Alpecin c1 sampont, meg Helia -D szerumot, de eddig semmi eredmeny, gondolom nem is lesz ha belso eredetu problema. A csaladban senki se kopaszodik, mindenkinek suru, drot haja van , en meg lassan kopasz. Szuleim szerint csak felfujom a dolgot, nem erzik at a helyzetet :(
Hova forduljak segitsegert?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!