Melyik a legkisebb betét? 10 éves lányom menstruál.
Ha jól rémlik ez ilyen kicsi, bár személyes tapasztalatom nincs, ugyanis tampont használok. Egyszer jótékonysági csomagba tisztálkodószerek mellé vettem, és elég picinek tűnt.
6-os egy 10! évesbe mégis hogy tuszkolsz fel egy tampont úgy, hogy ne sérüljön semmije és ne fájjon neki - néha még nekem is kellemetlen, pedig már rég nem vagyok szűz... Gondolkozol is, mielőtt hülyeségeket beszélsz?!
Kérdező,. a betétet NE vágd méretre, mert abból szép átázás lesz, egyébként nem kell a legnagyobbat venni. Szárnyas az legyen alap - nekem nagyobb biztonságérzetet adott -, de ne allways, pl.
Kedves 6-os!
Azért nem szeretnék neki mini tampont, mert mondjuk ő még gyerek és képzeld szűz is! Ráadásul nem szeretném sokkolni sem még, hogy dugjon fel magának ilyen dolgokat. Sajnos 2-3 évvel korábbra tolódott a gyerekek fizikai érése, mint anno nekünk volt. De hidd el azért mert menstruál, attól ő még egy 10 éves kislány, egy gyerek! Lehet, hogy neked anyukád tampont nyomott a kezedbe, hogy dugd fel magadnak, de setestileg, se lelkileg nem érzem, hogy a tampon megoldás lenne.
Sikerült neki vennem Bella for teens betétet, bevált! Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!