Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
1 eve szedek fogamzásgátlót, és mindig is 1 órakkor vettem be. Viszont tegnap napközben aludtam, előző este éjszakás voltam, így csal felriadtam 1x hogy ne kellene venni, de nem emlekszem már, hogy 13.15kor vagy 14.15kor.. tegnap kellett új levelet kezdenem, szóval az első szemet vettem be.
Betegtájékoztatón nem ír semmit, dokim pedig szabin. Valakivel volt hasonló? Szedjem a többit 1 kor?
2016. júl. 31. 12:25
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a felre utesek miatt :)
2016. júl. 31. 12:26
2/8 anonim válasza:
Szedd nyugodtan 1kor Továbbra is.Sokat nem csúszott
3/8 vfrtom válasza:
Kész, vége. Terhes vagy. Keresd fel nögyógyászod, válassz szülészorvost, stb.stb. Hülye.
4/8 A kérdező kommentje:
A párommal 2 hét múlva találkozunk, addig simán kialakúl így is a védelem, nem? Csak ugye azért voltam bepánikolva, mert hogy a uj levélnél elso szemhez képest kell beallni, és ha most 1kor azedem tovabb, az nem lesz olyan, mintha nem szedném pontosan, hanem ugye ha az elsot mondjuk 14.15kor szedtem be akkor több mint 1 óra késés. Vagy ha innentol kezdve pomtosan 1kor szedem be a tobbit is, akkor atall arra es kialakul a vedettseg? Tudom hpgy a szervezetem nem tudja hany ora, csak adokim ram parancsolt,hogy szinte percre pontosan szedjem be, amot 1 evig sikerult is tartanom, most is csak a rossz alvas illetve az ejszakazas miatt nem sikerult :(lehet tul panikolom, csak nem szeretnem, hogy gebasz legyen esetleg. Dokim 3 hetig nem elerheto :/
2016. júl. 31. 12:48
5/8 A kérdező kommentje:
Nem kell lehulyezni, koszonom. Tisztaban vagyok vele, hogy nem vagyok terhes es ilyen ketsegek felsem merultek bennem:) de azert aranyos vagy, hogy torodsz velem:)
2016. júl. 31. 12:49
6/8 anonim válasza:
Nekem a nődoki azt mondta, hogy lehetőleg egy időben szedjem, de +-3 órás intervallum még rendes védettséget ad.
7/8 anonim válasza:
És amikor óra átállítás van?Akkor is görcsölsz rajta h mikor szedd?
Ne parázd már túl!
8/8 anonim válasza:
1-2 óra eltérés az égvilágon semmit se számít. Akkor van gáz, ha több mint 12!!!! órát késel vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!