Volt valakinek 2-3 évig vagy több candidája/más nemi betegsége?
" Candida az orokre a szervezetben marad, az a hpv egyik fajtaja. Kezelheto, tunetmentesitheto. Barmikor kiujulhat" neked meg az agyadat kéne tünetmentesíteni
a hpv vírus a candida gomba
kérdező: kenettenyésztés volt? gombára mi a francért írnának már antibiotikumot?
párodat kezelik?
bőr- és nemibeteg gondozóba jársz? ha nem, akkor irány oda
igen volt. hát nem tudom, azt tartalmazó kúpokat/tablettákat esetleg kenőcsöt irtak, amikre érzékeny.
nincs párom, és hát ha ez mindg meglesz akkor nem is lesz, mert szégyellem magam8a kellemetlen szag miatt is)
nem járok
Lassan 30 éve kínlódok candidával, két tucat magán és klinikai orvost használtam el, nemibeteg gondozót is szórakoztattam pár évig vele. Gyakorlatilag nincs már olyan kapszula-krém-kúp-irrigálás-gyógynövény-diéta-injekció-joghurtostampon a földkerekségen, amit ki ne próbáltam volna (partner is kezelve, de évekig partnerem sem volt emiatt). Krónikus kezelést is kaptam (1 évig heti 1 micosyst). Kivizsgálás, góckutatás, terheléses cukormérés, allergológia... tökéletes vagyok.
HAVONTA visszajön.
Egészséges életmód nélkül nem fog elmúlni a hüvelygomba.
Felejtsd el a cukros, fehér lisztes, élesztős ételeket, bármivel kezelheted ha ilyeneket viszel a szervezetedbe nem fog soha az életben elmúlni mert ezek táplálják a gombákat.
Remélem minél hamarabb elmúlik:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!