Csajok, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mostanában a barátnőm nincs jól, látom, dee nem vallja be. 11 kilót hízott, nem értem hogyan, mikor egyre vékonyabb, az arca be van esve. Nem vékony annyira, csak szembetűnő a különbség 169 cm, most 74 kg. Ezzel nincs is baj, csak nem értem hogy hízhat, ha egyre vékonyabb? Nem edz, nem sportol. Ő azt mondja jól van, de tudom, hogy nem. Alig eszik,sápadt, folyton fáradt, ha van 1 szabad órája akkor csak alszik. Valami baja van az tuti. Tudom hogy nem itt kellene kérdezősködnöm, de nem tudom elrángatni az orvoshoz, pedig komolyan aggódok miatta. Csajok segítsetek! Volt már valaki így? Vagy esetleg hogyan győzhetném meg, hogy elvigyem orvoshoz?2016. júl. 30. 00:45
1/2 anonim válasza:
Na most akkor hízott vagy fogyott?
Nem értem a problémát mert az egyik mondatban még beesett az arca, a másikban 11 kilót hízott.
Vagy úgy érted, hogy szerinte hízott, a valóságban meg vékonyabbnak tűnik?
2/2 A kérdező kommentje:
Elnézést, hülyén fogalmaztam!
Úgy értem, hogy egyre több kiló, de mégis vékonyabb. Nem tudom ez hogy lehetséges...
2016. júl. 30. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!