S. O. S! Csajok / Nők! Lehet ezen segíteni valahogy? -->>
12 évesen ugye betéttel kezdtem. Később ajánlgatták a tampont, de nem vonzott annyira. Majd 16 éves korom körül lett egy kis hormonális problémám, és a kezelés alatt, igen erős volt a menstruációm. Szükség volt a tamponra és a betétre is.
Utána a tampont elhagytam valahogy.. Nem is izgatott nagyon ( jóval kevesebb volt a vérzés is ) három - negy napot elvoltam, pár db kicsi betéten. :D most újra szedek egy gyógyszert, hogy majd nagyobb eséllyel foganjon a baba :) és újra több a vér ... Szeretnék " visszaszokni a tamponra " Higiéniai és praktikum miatt.
Tudom, doki - betegtájékoztató!
De én inkább a tapasztalatokra lennék kíváncsi.!
Próbáltam felhelyezni ( tudom, hogy kell ) és egyszerűen vagy nem marad bent, vagy pisinél kilöki ' . :( jól van bent, de valahogy mégis:/ a negyedik után, már fáj is, ha fel akarom tenni :( pedig nem lett felsértve meg semmi. Egyszerűen érthetetlen Számomra. Van valakinek valami tippje, hogy miért lehet és, hogyan tudnám megoldani ??
Köszönöm előre is!!! :)
- és Bocsi a regényért !! :D
Túl nagy a tampon vagy nincs elég vér, ezért nem megy fel.
Próbálkozz otthon, kényelmesen, tapasztald ki, mi a legjobb póz
Én csak fekve tudom feltenni kényelmesen. És ez ugye csak otthon megoldható. Máshol nekem is eléggé kényelmetlen és sokat mozgatnom ide-oda, mire megtalálja az útját és kényelmesen felcsúszik.
De szerintem az sem gond, ha maradsz a betétnél, azt könnyebb kicserélni, főleg, ha jobban meg van és gyakrabban kell.
Minivel és extra minivel próbáltam :) ( régebben a nagy is bement gond nélkül )
Én is gondolkoztam ezen a fekve betevősdin amúgy... :D
Hát vér az épp van :/
A meleg miatt is gondolkodom a tamponon .. csak kényelmesebb lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!