Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ennek az oka? Menstru...

Mi lehet ennek az oka? Menstruacio kimaradasa 21 eves vagyok.2 eve szultem csaszarral. Minden rendben volt eddig. De mar 3 honapja nincs meg a havim.

Figyelt kérdés
Csinaltam tesztet, voltam uh-ra, minden rendben, terhes nem vagyok, semmi gond nincs. Teszt negativ. Valaki volt ilyen helyzetben? Mi lehet az oka? minden este olyan erzesem van mint ha magzatmozgast ereznek. De hat ez nem lehet, mert az uh -n lattak volna. Es amugy is vedekezunk. Lehetne valamit tenni hogy megjojjon? Mert megorulok mar.

2016. júl. 28. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj másik nőgyógyászhoz, aki hajlandó rendesen kivizsgálni.

Szülés után magzatmozgásként érezhetsz bélmozgásokat. Ennek az az oka, hogy a terhesség alatt érzékenyebb lesz ez a rész, és ez általában nem múlik el. Én öt éve szültem, néha még mindig van ilyen érzésem.

2016. júl. 28. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha az UH nem mutatja, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy, főleg hogy a teszt is negatív. Sok mindentől késhet, nem csak baba miatt. Kellene egy alapos kivizsgálás.

Stresszel hogy állsz mostanában? Étkezés rendben van? Fogyás volt esetleg? Ezek mind-mind befolyásolnak, plusz gyógyszerek, akár új fajta tea is amit iszol.

2016. júl. 28. 22:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Elég stresszes volt az életem az elmúlt időszakban. Es az étkezésre is figyelek,mint ahogy eddig is. Volt egy gombás fertőzésem ez esetleg lehet ok?
2016. júl. 29. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!