Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Veled hogy volt? (Fogamzásgátl...

Veled hogy volt? (Fogamzásgátló injekció 💉)

Figyelt kérdés

Fogamzásgátló injekciót szeretném választani a hosszú távú védekezés érdekében. A kérdésem az lenne, hogy nálatok hogyan történt a fogamzásgátló feliratása (akár tabletta, spirál, vagy bármi)

Azért vagyok kíváncsi erre, mert nem akarom, hogy az orvos azt gondolja,

Okosabbnak érzem magam nála. Példának, hogy én az injekciót tartom magamnak elfogadhatónak, de az orvos esetleg tablettát javasol. Emellett azzal sem vagyok tisztában, hogy a szervezetemnek mi lenne a legjobb, az injekció csak egy kedvező megoldást kínál számomra hozzá nem értőként.

Ezért kérdezem, mi volt amikor bemenetek fogamzásgátlót feliratni?

Az orvos első javaslatát megfogadtátok, vagy már konkrét elképzeléssel mentetek? A doki nyitott volt, vagy ragaszkodott ahhoz amit ő gondolt?

Lebeszélést kérlek mellőzzetek!

Köszönöm az értelmes válaszokat!

18L

2016. júl. 28. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de várom a további válaszokat, tapasztalatokat is !
2016. júl. 28. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Én amikor kérdéses volt, hogy hogyan védekezzünk,akkor megkérdeztem az orvost, hogy milyen lehetőségek vannak, mik az előnyök, hátrányok. Ő elmondta, én választottam. Utána olvastál az injekciónak? Nekem az utolsó, amit választanék. Ha ugyanis mellekhatas van vagy nem jól reagálsz rá, akkor sem tud mit tenni az orvos. KB egy évig benned marad egyébként. Egy gyógyszert abba tudsz hagyni, gyűrűt ki tudod venni,spirált az orvos el tudja távolítani, de ez egy évig hat rád (egyébként negyed évig véd biztosan, de ez nem azt jelenti, hogy ennyi idő alatt kiürül).
2016. júl. 28. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Igen utána olvastam. Van akinek nagyon jó, van akinek nagyon rossz. Általában nálam hasonló dolgok jól sülnek el. Várom a további válaszokat :)
2016. júl. 28. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
18 évesen milyen hasonló dolgokkal találkoztál? Egyébként az én orvosom nem szült nőknek nem adja be.
2016. júl. 28. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!