Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló mellett terhessé...

Fogamzásgátló mellett terhesség? Többi lent:

Figyelt kérdés
Két hónapja szedek fogamzásgátlót, azóta óvszer nélkül szeretkezünk. A mostani ciklusom 29. napján járok és semmi jele annak hogy meg fog jönni, csak kicsit görcsölök néha. Kezdek kicsit aggódni. Vasárnap kell elkezdenem szedni az új levelet. Előfordulhat terhesség, vagy csak azért van mert még nem állt be a szervezetem rendesen a tablettával?

2016. júl. 27. 13:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Holnap megyek nőgyógyászhoz előtte meg tesztelek reggel
2016. júl. 27. 21:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Őszintén remélem, hogy minden rendben lesz! Majd írj, mi volt! :)
2016. júl. 27. 22:11
 13/17 A kérdező kommentje:

Oké :) de most megnyugodtam

de azért a megerősítés jól fog esni holnap

2016. júl. 27. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Majd ha kapsz esetleg másfajta tabit, figyelj jól oda, mert nagyon sok tablettában (a másféle gyógyszerekben is) van laktóz. Neten rá tudsz keresni a betegtájékoztatókra és ott el tudod olvasni a pontos összetételt, így nem kell feleslegesen kiváltanod valamit, amit nem tudnál szedni.
2016. júl. 29. 11:51
 15/17 A kérdező kommentje:

Nos kivizsgaltattam magam a laktozerzekenysegem annyira gyenge hogy a tabletta nincs ra hatassal.

Tegnap megjott ugyhogy terhessegtol sem kell tartanom, a tesztek is negativak es a doki is megnyugtatott. Semmi baj a gyogyszeremmel minden no es minden test mas az orvosom szerint egyatalan nem kotelezo a 28 napos ciklus csupan annyi a helyzet hogy teljesen szabalyos ciklusaim lesznek idovel. De mivel meg csak ket honapja szedem belefer. :)

2016. júl. 30. 01:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, de gyógyszer mellett neked a 7 napos szünetben kellene megjönni. Ha nem akkor jön meg, az nem normális szerintem. Mivel a gyógyszer hormont tartalmaz, ez befolyásolja a ciklusodat.
2016. júl. 30. 21:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Es ki mondta hogy nem akkor jott meg? Vasarnap vagyis holnap(ma) kell uj levelet kezdenem. Szoval meg boven benne voltam a het napban. Talan sok valaszolot az kavart meg hogy a ciklusomat en meg mindig onnan szamolom hogy mikor jott meg (a het napos szuneten belul) es igy jott ki a 29 nap. Nyilvan tisztaban vagyok azzal hogy 21 tablettas es 7 szunet nap osszesen 28 nap :D de azon belul most meg normalis ha nem ugyan azon a napon jon meg minden szunetben :) vagy legalabbis az orvosom ezt allitja es hiszek neki :D bocsanat ha valaki ezert a 29 napos infoert hozta ram a terhesparat :D
2016. júl. 31. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!