Nem jött meg, gyógyszer szedése mellett. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Egy napot se hagytam ki. Jelenleg az allamokban vagyok, egy taborban az erdo kozepen, nogyogyasz nem megoldhato. A kovetkezo adagot hlnap utan kellene elkezdenem. A baratommal vagyok itt, akivel 3-4x fekudtunk le az elmult honapban. Lehet terhesseg? Hallottam olyat h itt a hormonok vannak a kajakban es ez is probalema lehet2016. júl. 19. 20:37
1/3 anonim válasza:
Tesztelj egyet! A tájékoztatók is azt írják hogy ilyenkor tesztelj egyet és ha negatív akkor folytathatod, különben nem. Ilyenkor már mutatnia kell a terhességet. Egyszer még előfordul pl annyira elvékonyította a méhnyálkahártyát hogy nincs minek leválnia, stressz, stb. Második kimaradásnál doki és ő dönti el vizsgálat után a folytatást, bár ilyenkor lecserélik vagy szünetet javasolnak.
2/3 anonim válasza:
Páromnak is előfordult már az eddigi két év során kétszer, nagyjából ugyanabban a hónapban, tökéletes szedés mellett. elvileg ha két egymást követő hónapban nem marad ki, akkor nincs gond, de tesztelj, az a biztos.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!
2016. júl. 19. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!