Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Alhasi fájdalmaim vannnak,...

Lilu1999 kérdése:

Alhasi fájdalmaim vannnak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár napja fokozottabban fáj a hasam éles, görcsölő fájdalommal, főleg azokon a környékeken ahol a combcsont illeszkedik. Valamikor a combom belső részére is átsugárzik a fájdalom. A mai napon pedig szúrni kezdett a köldököm alatt kb két ujjnyival, és már vagy két hete fel vagyok puffadva, nem tudom köze lehet e hozzá. Tegnap nagyon rosszul éreztem magam, belázasodtam, és rossz közérzetem volt. Két évvel ezelőtt a méhem mögül kiműtöttek egy almanagyságú cisztát. Nem tudom minek tudhatom a fájdalmat, a legjobban arra hasonlít mint mikor cisztám volt. Szokatlan ez az érzés, érzem hogy valami nem oké. Kérem szépen aki ért hozzá, hogy segítsen akár egy útmutatással is mit tehetnék. Legutóbb gyulladással fordultam nőgyógyászhoz.Előre is köszönöm!

2016. júl. 26. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Sürgősen keresd fel a nőgyógyászodat, vagy ügyeletet, mert ezt itt senki nem fogja tudni megmondani neked, hogy mi a baj. Lehet bélprobléma, méhgyulladás, petefészek gyulladás, akár más is.
2016. júl. 26. 21:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.őszintén szólva félek kicsit mert mindig van valami a hasammal 3s az hogy nem tudom mi a baj nagyon megijeszt
2016. júl. 27. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!