Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom, hogy mit csinaljak,...

Nem tudom, hogy mit csinaljak,4 hónapja nem jött meg, de nem merek szolni senkinek, vagyis igazából nem tudok kinek. Es nagyon félek hogy valami baj van? Mit csinaljak? 18/L

Figyelt kérdés

2016. júl. 25. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!:)

18vagy.. felnott no, setalj be a nogyogyaszatra, eloszor persze kerj idopontot, ha jobban erzed magad es van egy 10.esed magandokihoz is mehetsz. Azok mindig rendesek...:) atlagban!

Rakszurest sem art vegeztetni. Szuleidnek es masnak sem kell elmondanod. Ez a Te maganugyed, tanacsot anyukadtol kerhetsz. De ilyen idosen ez veszelyes. Helyre kell hozni

2016. júl. 25. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a körzeti nőgyógyászt és kérj egy időpontot. 18 évesen bőven elég ha az orvosodnak szólsz és majd ő megmondja mit csinálsz.
2016. júl. 25. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Ha élsz nemi életet, először vegyél egy terhességi tesztet. Azután irány a nőgyógyász... Ha négyhónapos terhes vagy, ebből már baba lesz, úgyhogy gondold át, számíthatsz-e az apára és/vagy a szüleidre a nevelésében, eltartásában.
2016. júl. 25. 22:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Azaz egy biztos hogy terhes nen vagyok, vagyis az Isteni csoda lenne..
2016. júl. 25. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez esetben nőgyógyász. :) Kérj időpontot egy szimpihez (kérdezz körbe barátnőket, esetleg testvért, anyukádat) és ő segít. Valószínű lesz vérvétel és megvizsgál, nem kell tőle félni!
2016. júl. 26. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is kell szólni senkinek, elmész nőgyógyászhoz és kiderül mi a baj, lehet valamilyen hormonzavar, majd kapsz megfelelő kezelést.
2016. júl. 26. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!