Megjött, nagyon görcsöl a hasam, és nincs itthon görcsoldó! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Külföldön vagyok rokonoknál, egyedül jöttem, és nem találok görcsoldót, a rokonaim jelenleg dolgoknak, és csak este érnek haza. Rettentően görcsölök! Görcsoldón kívül nincs más, ami enyhíti a fájdalmat?2016. júl. 24. 12:07
1/9 anonim válasza:
Fájdalomcsillapító sincs? Algopirin, Cataflam is enyhíti/ megszünteti a menstruációs görcsöket. Ha nincs, akkor magnézium, vagy egy meleg vizes palack a hasadra....enyhíteni fog a fájdalmadon!
2/9 anonim válasza:
Melegitsd fel a hasadat,valami meleg dologgal... nekem segitett
3/9 A kérdező kommentje:
Flector EP Rapidot találtam, ez jó lehet?
2016. júl. 24. 12:20
4/9 A kérdező kommentje:
Tettem meleg vizes palackot, meglatjuk mi lesz.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ELŐRE IS! Természetesen megy a felpontozás!
2016. júl. 24. 12:25
5/9 A kérdező kommentje:
Találtam ibalgin 200 - at, az görcsoldó is! Arra lehet enni?
2016. júl. 24. 12:31
6/9 anonim válasza:
Flector tapasz az inkább szerintem izom és ízületi fájdalmakra való...azt a görcsoldót meg sajnos nem ismerem, amit írtál! Szerintem semmi olyan ismeretlen gyógyszert ne vegyél be, amit eddig nem szedtél, nehogy fellépjen egy gyógyszerallergia, mert az nagyon súlyos lehet (akár életveszélyes is), főként így, hogy egyedül vagy otthon, ráadásul külföldön! Szorítok hogy a meleg vizes palack használjon!!! Jobbulást!
7/9 A kérdező kommentje:
Szedtem már azt a gyógyszert korábban, de fejfájásra, utánaolvastam, bevettem a gyógyszert...(már nagyon szenvedtem...) Kezd hatni, remélem nem lesz belőle semmi gond. Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. júl. 24. 12:53
8/9 anonim válasza:
Ok, akkor mostmár szép lassan jobb lesz! Kitartás!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 24. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!