Valaki használta a Tampax tampont? Lehet itthon kapni valahol?
Én, a családom és a barátnőim is már csak Tampaxot használunk. Én ráadásul már vagy 20 éve. Még a tesóm hozott anno külföldről.
Manapság leginkább a Rossmannban veszem. Super plus-t használok erősebb napokon és Super-t a kevésbé erősebb napokon.
Érdekes, de nekem hosszában csak picit növekszik és nem is érzem egyáltalán, mert elterül.
Régen nekem is előfordult, hogy nyomást éreztem használat közben, aztán rájöttem, akkor érzem ezt, ha nem tolom fel kellőképpen a tampaxot. Ekkortól már úgy alkalmaztam, hogy a műanyagos / keménypapíros részt félig behelyezem a hüvelybe és ekkortól tolom fel a tamponos részt. Ráadásul a vér hatására szétnyílik a vattás rész, hogy még több vért tudjon felszívni. A duzzadáskor elég jól elterül a hüvelyben. Ilyen gyárilag.
A videóban a sárga nem jó, mert becsípheti a bőröd. A kék a jó.
Gyorsabban felhelyezhető a tampax a tamponhoz képest. Higiénikusabb is. A szétnyílástól, szárnyképződéstől (videóban látszik), több vért szív fel.
https://www.youtube.com/watch?v=rASgU4SPD3U
Próbáld ki, pontosan olvasd el a használati utasítást és majd eldöntöd, melyiket is használd a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!