Kérjek időpontot a nőgyógyászhoz ilyen problémával?
Figyelt kérdés
Már harmadszor fordul elő. Nem nagy gond, de mégis zavaró. Valamitől kipirosodott, és viszket a puncim. Viszont pár nap alatt elmúlik. És azért nem tudom, hogy mit csináljak. Hétfőn ha kérek időpontot (egy-két nappal későbbre adnak), arra már valószínűleg megint semmi bajom nem lesz. Viszont nem akarok mindig egy-két napot szenvedni vele. Elmehetek már akkor is orvoshoz, ha nincs tünetem? Vagy mit csináljak?2010. ápr. 16. 19:22
1/5 anonim válasza:
Egy próbát megér. Ha folyamatosan előjön, akkor lehetséges, hogy a hüvelyedben lappang és mint a herpesz, csak akkor jön elő ha kicsit legyengül az immunrendszered, de attól még kimutatható. Hátrányod nem fog belőle származni, de legalább ott az esély, hogy kiderítik mi bajod van.
2/5 anonim válasza:
Kérj sztem időpontot, lehet, hogy valami gombás fertőzés. Nekem is ilyenem volt, csak a hüvelyem körül viszketett és égett. De csak néha jött elő, aztán elmúlt, és kiderült, hogy gomba. Kaptam receptet, és 3 nap alatt meggyógyultam.
3/5 anonim válasza:
szerintem goma,probáld ki a canestent ne meg persze menj el orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
Ha elmúlik addigra, nem baj. Legalább elmondhatod a dokinak, hogy ilyen panaszod van, és valószínű meg tudja mondani, hogy mitől + ír fel gyógyszert vagy krémet rá.
5/5 anonim válasza:
Jobb félni, mint megijedni. Kérj időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!