Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kérjek időpontot a nőgyógyászh...

Kérjek időpontot a nőgyógyászhoz ilyen problémával?

Figyelt kérdés
Már harmadszor fordul elő. Nem nagy gond, de mégis zavaró. Valamitől kipirosodott, és viszket a puncim. Viszont pár nap alatt elmúlik. És azért nem tudom, hogy mit csináljak. Hétfőn ha kérek időpontot (egy-két nappal későbbre adnak), arra már valószínűleg megint semmi bajom nem lesz. Viszont nem akarok mindig egy-két napot szenvedni vele. Elmehetek már akkor is orvoshoz, ha nincs tünetem? Vagy mit csináljak?
2010. ápr. 16. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér. Ha folyamatosan előjön, akkor lehetséges, hogy a hüvelyedben lappang és mint a herpesz, csak akkor jön elő ha kicsit legyengül az immunrendszered, de attól még kimutatható. Hátrányod nem fog belőle származni, de legalább ott az esély, hogy kiderítik mi bajod van.
2010. ápr. 16. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérj sztem időpontot, lehet, hogy valami gombás fertőzés. Nekem is ilyenem volt, csak a hüvelyem körül viszketett és égett. De csak néha jött elő, aztán elmúlt, és kiderült, hogy gomba. Kaptam receptet, és 3 nap alatt meggyógyultam.
2010. ápr. 16. 19:37
 3/5 anonim válasza:
szerintem goma,probáld ki a canestent ne meg persze menj el orvoshoz.
2010. ápr. 16. 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha elmúlik addigra, nem baj. Legalább elmondhatod a dokinak, hogy ilyen panaszod van, és valószínű meg tudja mondani, hogy mitől + ír fel gyógyszert vagy krémet rá.
2010. ápr. 17. 00:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Jobb félni, mint megijedni. Kérj időpontot.
2010. ápr. 17. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!