Ilyen problémával el lehet menni nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Nincs saját nőgyógyászom, ambulanciára szoktam menni, ha valami gondom támad. Fáj a jobb mellem nyomásra és ha "ugrál" vagy hogy magyarázzam. 22 éves vagyok, nincs gyerekem, nem nő már a mellem, szóval félek, nincs-e mellrákom, mert nagymamámnak is volt így örökölhettem a hajlamot! El lehet evvel a problémával menni nőgyógyászhoz, vagy ki fog röhögni, amiért ilyen hülyeséggel zavarom?2009. okt. 27. 21:47
1/3 anonim válasza:
én a te helyedben elmennék.inkább röhögjön mint,hogy nagy baj legyen.amúgy meg nem hinném ,hogy röhögni fog ez elég komoly,hogy vicces legyen.
2/3 anonim válasza:
100%, hogy nem nevet ki. Rákszűrésre amúgy is jó minden évben egyszer elmenni, ennek része az emlő vizsgálat is. Ha fájdalmad van, lehet, hogy mammográfiás vizsgálatra is elküld. Minél előbb mész, annál jobb. Ha kezelni kell, azért, ha nincs semmi gond, akkor meg annál hamarabb megnyugszol.
3/3 anonim válasza:
már mér röhögne ki? elmész egy rákszűrésre, ha nem magánhoz mész, még ingyen is van, ott megvizsgálják a melledet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!