Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késhet a menzesz ha mononukleo...

Késhet a menzesz ha mononukleozisom van?

Figyelt kérdés
Mononukleozisom van már lassan 1.5 hónapja vagy akár már 2 hónapja. Mult hónapban alig volt meg a menzeszem csak olyan barnas, most kéne kb. megjönnie de csak 3 napja jött meg egy kicsit este, reggelre meg már semmi. Lehet ez a mononukleózis egyik velejárója?

2016. júl. 19. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt diagnosztizálták nálad, vagy egyszerű hipochonderkedés?

Lehet PCO, minden más, menj el nőgyógyászhoz.

2016. júl. 19. 13:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Mononukleozist azt diagnosztizálták nálam és nem tudom mi az a PCO
2016. júl. 19. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor nekem volt mononukleózisom, két hetet késett. Amikor egbetegedtem, pont megvolt, az utána való hónapban késett, utána rendben volt. De én kórházban is voltam, szteroidot kaptam, mert egy héten át minden egyes nap lázas voltam.

De igen, lehet a velejárója, én is tapasztaltam. Bár a 2 hónapja tartó mononukleózist lehet már kezelni kéne egy kicsit.

2016. júl. 19. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak későn vették észre hogy mononukleozisom van. Mikor már egt héten belül 2. alkalommal volt mandulagyulladásom és sokszor majdnem elájultam akkor kezdtek csak vizsgálni hogy nem e mononukleozisom van de amugt már kezelik most fogok menni utolso ultrahangra
2016. júl. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!