Mi bajom van? Valakinek volt hasonló?
Két napja este észrevettem, hogy a puncimon, a hüvelybejárattól nem messze van egy kb kör alakú keményedés. átlátszó színű, s úgy néz ki, mintha bőrkeményedés lenne. nem túl nagy, max 3 mm átmérőjű, nem viszket, nem fáj, nincs vele semmi, csak ott van. ez az egy van belőle, s semmi más panaszom sincs. mi lehet ez?
(a sztorihoz hozzátartozik, hogy aznap este jöttem haza rockmaratonról, ahol az első pár napban ráültem a vécéülőkére, mert akkor még elég tiszta volt, s nem volt lepisilve sem, illetve nekem ott meg is jött, s oké, hogy mindig mostam kezet tamponcserénél, de hát fesztivál.) amúgy nem voltam senkivel az utóbbi időben, főleg, hogy szűz vagyok (petting meg semmi se volt).
ötlet? volt valakinek ilyen? aggódjak miatta?
(főleg azért fontos, mert annyira sűrű a programom, hogy nem tudok elmenni még kb három hétig nőgyógyászhoz)
21/L
1., Annyira fontos programod nem lehet, mint az egészséged :-P
2., Keress rá a HPV szemölcsre és nézd meg, hogy olyan -e
3., Ha mindenképpen tőlünk akarod a választ, akkor fotózd le (fontos, hogy az egész puncid látszódjon) és mutasd meg ;-)
hasonlónak hasonló.
elég fontos munkaügy, s nem szeretném, ha mindenki miattam szívna, mikor már hónapok óta megy a szervezés.
most utánanéztem, több hét kell a kialakulásáig, de nekem sosem volt szexuális partnerem és előtte sosem ültem rá ülőkére illetve uszodában sem jártam. szóval elvileg ezt nem kaphattam volna el, viszont hasonlít rá a dolog.
köszönöm! mindenképp elmegyek és csinálok vele valamit.
utolsó: és utána mennyi ideig nem szexelhettél, vagy ez hogy megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!