Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomó a nemiszerv és a comb...

Csomó a nemiszerv és a comb hajlatban!?

Figyelt kérdés

Pár napja fájdogál azt hittem csak kidörzsölődött, de egyre jobban fáj ha ülök,ha sétálok.....

Fürdéskor vettem észre,hogy ez egy minimum 5cm-es csomó!

Mi lehet ez?

Várom a válaszokat! Köszi :)

2016. júl. 18. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

5cm-s??? Nyomás az orvoshoz, minél előbb, mert ebből komoly bajok is lehetnek...

Kérdezd meg ő biztosan tud majd segíteni, de lehet h nicnsen semmi baj, csak valami nyavajét kaptál el (nem ismeerem az ilyeneket úgy h sajna nem tudok több infóval szolgálni)

Sok szerencsét!

2016. júl. 18. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvos minél előbb.
2016. júl. 18. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

Igen MINIMUM 5cm!

Korház sürgősségit hívtam,azt mondták,hogy vagy orvosi ügyelet vagy sürgősségi. Vagy maximum reggel háziorvos.

Mivel regelltől estig dolgzom így háziorvos kizárt és azt mondta ne várjak szerdáig így majd holnap este megyek ügyeletre.

Amiket mondott,hogy mik esélyesek: zsírcsomó, nyirokcsomó esetleg daganat! (de nem hinném,h 1-2 nap alatt alakul ki)

Holnap estig jó lenne ha valakinek lenne ötlete,h mi lehet és nyugodtab lennék! :(

2016. júl. 18. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!