Megjelenhet ekcema a comb es nemiszerv kozti hajlatban? Pl izzadsag miatt?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 23:34
1/2 anonim válasza:
Igen, bepàllhat és be is gombàsodhat.
2/2 anonim válasza:
Amikor még kamasz fiú voltam 15 evésen nyáron volt ilyen gondom igen némi gombásodás is volt comb tövében farpofába, azokon a részeken ott nagyon, sajnos még e mellet nagyon büdös volt ott, plusz volt kis nap allergia is strandolni akárhogy tóba nem tudtam, Bőr gyógyász mondta sajnos teljes testet takarni kell, nem túl vékony de nem is vastag ruhával így lett az hogy volt akkoriban farmer szettem, farmer felső és hozzá kantáros farmer, ebbe kelett lennem úgy farmer felső póló minden nélkül majd a kantáros farmer pánokat farmer felső részen kívül, nadrágot minden nélkül, alsó gatya nélkül, bár elejébe zavaró volt, de így ebbe kelett strandolnom tó parton, zavaró volt az is kb mindenki engem nézett, be öltözve kezes lábas kantáros farmerba fürdők a tóba, bringával mentem vissza a házhoz így ebbe a ruhába ez a gombás probléma fenék comb résznél, meg száradt a farmer rajtam, fenék résznél ültem tekertem a biciklit éreztem farpofába csúszót sajnos mindig a nadrág belső része is büdös lett sajnos folyt is ki gombás akármi, tehát nem volt ez az időszakom jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!