13/l vagyok. Ma jött meg, holnap indulunk táborba. Ciki ha mások látják, hogy megvan? Alul több
Figyelt kérdés
Gondolok itt a strandra, a zuhanyzásra. Tavaly is ugyanitt voltunk ez egy kemping és egy közös zuhanyzó van. Általában betétet szoktam használni, csak tesin és úszáskor tamponozok. Sajnos egyedüli zuhanyra itt nincs lehetőség. Nem vagyok túl szégyenlős az osztálytársaim előtt, hiszen úszáskor is látjuk egymást meztelenül. De a tampont feldugni nem ciki így? Köszi a válaszokat2016. júl. 17. 14:25
11/11 anonim válasza:
Hát elég fura ha ez nektek ciki! Mi heti 5-ször edzünk edzès után alap a fürdès nem megyünk haza büdösen izzadtan, a zuhanyzon ajto sincs nem egyszer lattam mar a tobbieket meztelenul ok is engem ha valakinek megvan attol megnugyanugy furdik zuhanyzas elejen betet ki radiatorra rakni vagy valahova zuhanyzas vegen tiszta bugyi betet be elozot kidob (igen ott mindenki elott) egyik lany tampont hasznal o is berakja sot meg le is gugol mert neki igy konyebb ez senkinek nem problema , nem ciki ha masok latjak hogy megvan en is voltam olyan szerencses es taborba volt meg ahogy a legjobb baratnomnek is hat amikor kerdezte a tanarunk miert nem furdunk hat mensizunk megmondtuk o meg csak azt mondta egyszerre na ez igaz baratsag. Nem ertem ezen mit kell ennyit problemazni ok is mensiznek nekunk ha feherfolyasunk van es tisztasait hasznalunk az se ciki, olyan is volt hogx egx csaj varta hogx megjojjon neki aztan rakott be betet mert aznap kellett volna hat nemmjott meg neki de zuhanyzas utan ott felejtette a csapba jot rohogtunk rajta de semmi cink nincs benne😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!