Ugye a tünetek által nem csak a terhesség jöhet szóba?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy szűz vagyok, semmilyen szexuális kontaktba nem kerültem még egy férfival sem, viszont 3 napja késik. Igazából érzem a tüneteket, mert volt, hogy fájt a hasam, ideges vagyok és folyton csokit ennék, a mellem is meg van feszülve, ennek ellenére ma nagyon gyakran megyek WC-re, és folyásom is van. Szerintem képes vagyok bebeszélni dolgokat, és mindig a legrosszabbra gondolni, valószínűleg hipochonder hajlamaim is vannak, de valaki nyugtasson meg, hogy nincs szó terhességről, vagyis hogy nem csak a terhesség okozhat ilyen jellegű dolgokat.2016. júl. 16. 18:50
1/4 anonim válasza:
100%-ig biztos, hogy nem vagy terhes. De ugye tudod, hogy a terhességhez szexuális kapcsolat és hímivarsejt szükséges?
2/4 anonim válasza:
A hormonjaid okozzák ezeket a tüneteket. Nézz utána, hogy lehet teherbe esni? Egyáltalán hogy jutott a terhesség eszedbe? Igyál pár pohár citromfű teát, ettől megnyugszol.
3/4 anonim válasza:
Komolyan létezik ennyire buta ember?! Hogy a fenébe lehetnél terhes, te szerencsétlen?!
4/4 A kérdező kommentje:
En is tudom az agyam legkisebb, legelrejtettebb reszeben, hogy nem vagyok az, de akkor sem hagy nyugodni a tema. Koszonom, iszok egy teat, az utolso valaszolonak pedig valamilyen szinten igaza van, de akkor sem ertem, hogy az ilyen fajta megjegyzeseket miert kell elkuldeni, neked ettol jobb? Ird le, aztan ne kuldd el, vagy mondd ki hangosan, hogy megnyugodj, de ennek nem sok haszna van. Sajnalom, hogy egy ilyen idiota kerdest kellett olvasnod, hidd el, hogy tobb mint otszor atgondoltam, hogy elkuldjem-e, de miutan elkuldtem, egybol nyugodtabb lettem, es kezdtem felfogni, hogy hulyeseg az egesz. 🙏🏻
2016. júl. 16. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!